Hamarosan megnyitja kapuit Budapest legújabb VR stúdiója, a VREvolution! A 6. kerület szívében, a Jókai utcában várunk majd titeket, hogy ízelítőt nyújthassunk nektek a virtuális valóság őrületéből.

Természetesen mindent igyekszünk megtenni a maximális játékélményért, ehhez pedig a legkorszerűbb HTC VIVE, illetve HTC VIVE Pro headsetek lesznek a segítségünkre. Stúdiónkban hat játékállomás található, melyek számát a későbbiekben még növelni szeretnénk. Ha úgy érzed, hogy szívesen magaddal hoznád a barátaidat, családodat, esetleg kollégáidat, ne fogd vissza magad! Csoportok számára külön kedvezményeket, illetve versenyeket biztosítunk, melyek győztesei tárgynyereménnyel távozhatnak.

Folyamatosan igyekszünk új promóciókkal meglepni titeket, a nyitásunk utáni néhány hétben például minden foglalás mellé plusz ingyen játékidőt adunk ajándékba, hogy egy kicsivel tovább szórakozhassatok a virtuális térben. Játékaink között megtalálhatóak lesznek a legújabb VR szoftverek, kínálatunkkal igyekszünk mindenkinek kellemes, maradandó élményt nyújtani, legyen az tapasztalt, vagy alkalmi játékos, fiatal, vagy idős.

Ha a jövőben nem akarsz lemaradni a stúdiónkat érintő hírekről, az éppen aktuális promóciókról, kövess bennünket Facebook-on is! Közösségi oldalunkon hamarosan az építésről és berendezésről is láthattok fotókat, szóval ha kíváncsiak vagytok rá, mire számíthattok, máris tapadjatok a like gombra! A nyitás pontos dátumával, illetve a konkrét nyitási akciók részleteivel hamarosan jelentkezünk!

Galéria

site by stromi
We use cookies to ensure you get the best experience. By using our site, you agree to our updated Privacy Policy and our Terms and Conditions.
Got it!