Október 26-án kitártuk a VREvolution kapuit, és várunk szeretettel minden játszani vágyót! E nemes alkalomra természetesen nyitási akcióval is készültünk Nektek!

Ha szeretnél velünk fejest ugrani a virtuális valóság multiverzumába, akkor ezt most a nyitás apropóján kedvezményesen tehetitek meg! Foglaljatok nálunk időpontot akár a weboldalon, akár a Facebook-on keresztül október 26. és november 10. között, és nem csak 50% kedvezményt adunk az árból, de 50% extra játékidővel is megajándékozunk. Ha például egy órára ugranál be, kapsz tőlünk még fél órát. Amennyiben két órát lenne kedved játszani, még egy órára a vendégünk vagy.

Ezen kívül azoknak is szeretnénk kedveskedni, akik csak gyorsan ki akarják próbálni a VR nyújtotta lehetőségeket és élményeket. Ha erre jársz, térj be hozzánk, és teljesen ingyen biztosítunk számodra egy 15 perces gyors kört, csak hogy meghozzuk a kedved, és később is a vendégünk legyél!

Egyelőre még BETA TESZT szinten üzemelünk, szóval esetleges “bugokra” lehet számítani. A kedvezményes játékokkal az a célunk, hogy egy picit mi is hozzászokjunk az előttünk álló feladatokhoz, és így később a lehető legjobb játékélményt biztosítsuk számotokra! Várunk titeket a VI. kerületben, a Jókai utca 18 szám alatt!

site by stromi
We use cookies to ensure you get the best experience. By using our site, you agree to our updated Privacy Policy and our Terms and Conditions.
Got it!