Leírás

20200117 190154Hétfőtől – csütörtökig 14-tól  24 óráig.

Péntektől – vasárnapig 12-től 24 óráig.

Csapjatok nálunk saját VR házibulit, és idézzétek meg a régi idők LAN partijainak szellemét! VR HALF DAY szolgáltatásunk keretében játéktermünk teljes egészében csak a tiétek, így zavartalanul hódolhattok játékszenvedélyeteknek. Próbáljátok ki repertoárunk akár minden darabját.

A 4 órás program során mind a négy HTC VIVE Pro-val felszerelt játékállomásunk kihasználható. A játékot két instruktorunk felügyeli, akik segítenek a VR szettek használatában, játék közben hasznos tanácsokkal segítik a csapatot, illetve gondoskodnak arról, hogy az éjszaka a lehető legjobb hangulatban teljen. A teljes egészében zárt körű bulihoz üdítőitalt, kávét, teát, rágcsálnivalót biztosítunk, illetve előzetes egyeztetés szerint saját, hozott étel és ital is fogyasztható, valamint az étel rendelés is megoldható.*

Nagyobb létszám esetén kedvezményes árú kísérőjegy vásárolható, ebben az esetben a játékosok megbeszélés szerint felváltva tudják használni az egyes játékállomásokat.

Ajánlott játékok a HALF DAY csomaghoz:

Arizona Sunshine

Maximum négy játékos által játszható Horda (túlélő) módot, valamint két személyes Sztori módot tartalmaz.

Elven Assassin

Maximum négy játékos által játszható multiplayer mód, melyben akár együtt, vagy egymás ellen is van lehetőség játszani.

Serious Sam: The Last Hope

Két játékos által játszható multiplayer mód. A négy játékos két csapatra bontva élvezheti a játékot.

Smashbox Arena

Maximum négy játékos által játszható, csapat alapú játék, melyben két, két fős csapat versenghet egymás ellen.

Payday 2

Maximum négy játékos által játszható, csapat alapú játék.

Játékaink pontos leírásai megtalálhatóak az ÉLMÉNYEK menüpont alatt.

*Előzetes egyeztetés alapján alkohol is fogyasztható, ám ebben az esetben felkérjük játékosainkat, hogy mértéktartással, kulturált magatartással fogyasszanak! Ellenkező esetben fenntartjuk a jogot, hogy a játékot megszakítsuk.

Árazás

Időtartam ( óra) Játékosonként
4 12 000 Ft
site by stromi
We use cookies to ensure you get the best experience. By using our site, you agree to our updated Privacy Policy and our Terms and Conditions.
Got it!